EEN ONVERGETELIJKE ERVARING IN EEN UNIEKE PROVENÇAALSE AMBIANCE

Over Villa Belle Laurise

HOME > Over Villa Belle Laurise

Over Villa Belle Laurise

blog_post_image

Het huis is gelegen op een terrein van 0,5 hectare in een bosrijke omgeving. De terrassen op verschillende niveaus geven een spectaculair uitzicht, onder andere op de bergen van Fréjus en St.Raphaël.

Via de openslaande deuren komt u vanuit de woonkamer op het (deels door een pergola overdekte) terras. Hier is een mooie eettafel, zodat u buiten in de schaduw kunt lunchen en dineren. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht op de aantrekkelijk aangelegde tuin met onder meer pijn-en olijfbomen en platanen. In de tuin ligt een ruim en geheel vernieuwd zoutwater zwembad van 10 x 5 meter. Hoger op het terrein bevindt zich nog een gebouw, dat ooit gebruikt werd als atelier.

De villa is sfeervol en luxe ingericht met mooie meubelen. Op de begane grond bevindt zich de grote woonkamer met open haard en openslaande deuren naar het terras. Wifi, TV(met nederlandse zenders) en DVD aanwezig. Tevens is er een ruime collectie LP's met de meest uiteenlopende genres, evenals een rijk uitgeruste bibliotheek. In de eetkamer is ook een open haard. Er is een volledig ingerichte keuken met moderne oven, koelkast, vriezer en afwasmachine. Op dit niveau zijn ook 2 slaapkamers met een tweepersoons bed, een badkamer en een aparte douche en toilet. Op een lager niveau bevindt zich een gastenkamer voor 2/3 personen met aparte badkamer (douche en toilet). Kelder met wasmachine. Kinderbedje aanwezig. Belle Laurise is gezellig ingericht en ook geschikt voor verblijf in de wat minder warme maanden. Huisdieren geen bezwaar. Roken is niet toegestaan.

Direct contact

Uw bericht is verzonden
Uw naam:
Telefoon:
E-mail:
Uw bericht: